Співвласником 4 каналу став Максим Варламов

Співвласником 4 каналу став Максим Варламов

2 Червня 2021
9390
2 Червня 2021
18:32

Співвласником 4 каналу став Максим Варламов

9390
ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (4 канал) також отримало телеканал «Вінтаж».
Співвласником 4 каналу став Максим Варламов
Співвласником 4 каналу став Максим Варламов

Юрист та медіаменеджер Максим Варламов став співвласником 4 каналу.

Про це повідомляє пресслужба 4 каналу.

Варламов придбав 33% ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (4 канал).

Відтак він став партнером Дмитра Добродомова та Андрія Мисика, які відтепер мають у статутному капіталі ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» по 33,5 %.ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» також стало власником 100% корпоративних прав ТОВ «Корона Санрайс», що від 1-го червня відновило мовлення в мережі «Зеонбуд» під логотипом «Вінтаж».

Наразі ТОВ «Корона Санрайс» здійснюватиме мовлення згідно з власною програмною концепцією та під логотипом «Вінтаж».

«Оскільки ТОВ «Інтеррадіо» та ТОВ «Корона Санрайс» відтепер є спорідненими компаніями та партнерами у виробництві контенту, ми найближчим часом плануємо звернутися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з клопотанням щодо внесення відповідних змін до ліцензії ТОВ «Корона Санрайс» із тим, аби створений партнерами телевізійний продукт став доступним українській аудиторії в цифровій якості в мережі «Зеонбуд» під логотипом 4 каналу», – розповів новий бенефіціарний співвласник 4 каналу Максим Варламов.

На 4-му кажуть, що й надалі залишаться єдиним інформаційним каналом на ринку, що рівновіддалений від усіх політичних партій та олігархічних груп.

«Наша редакційна політика не зазнає жодних змін, а з появою Максима Варламова ми отримали нові можливості для консолідації зусиль, спрямованих на реалізацію стратегії розвитку мовлення 4 каналу», – заявив у коментарі пресслужбі 4 каналу Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, Добродомов став співвласником каналу у лютому 2021 року. Тоді ж він заявляв, що телеканал планує розширити лінійку авторських програм, повністю зберігаючи чинну редакційну політику – «геть чисто українського каналу». Також 4 канал має намір посилити популяризацію україномовного патріотичного контенту.

Фото: МедиаНяня

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9390
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду