4 канал переоформив ліцензію через зміну власників

4 канал переоформив ліцензію через зміну власників

13 Жовтня 2021
5176
13 Жовтня 2021
13:29

4 канал переоформив ліцензію через зміну власників

5176
Зі складу власників вибув Максим Варламов.
4 канал переоформив ліцензію через зміну власників
4 канал переоформив ліцензію через зміну власників

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію 4 каналу (юридична особа – ТОВ «ТРК Інтеррадіо»). Таке рішення регулятор прийняв під час засідання 13 жовтня.

Представник компанії Тарас Боровський нагадав, що наприкінці весни до складу співвласників зайшов Максим Варламов, який купив 30% компанії. Натомість ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (4 канал) також отримало телеканал «Вінтаж». 

«Однак 11 вересня він продав свою частку товариству», – сказав Боровський. Співвласниками каналу залишились Дмитро Добродомов і Андрій Мисик. 

Саме тому компанія повторно звернулась до регулятора з проханням переоформити ліцензію. Нацрада ліцензію переоформила.

Нагадаємо, у липні 2021 року Нацрада дозволила каналу «Вінтаж ТБ» стати 4 каналом. Перед цим Нацрада продовжила ліцензію каналу «Вінтаж ТБ» та дозволила «Зеонбуду» взяти канал у свій мультиплекс.

1 червня 2021 року цей канал після трирічної перерви відновив мовлення в мультиплексі МХ-5 цифрового ефірного телебачення Т2, й потому його купила «ТРК Інтеррадіо», яка володіє 4-м каналом.

Ілюстрація: 4 канал/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду