detector.media
02.06.2021 18:32
Співвласником 4 каналу став Максим Варламов
Співвласником 4 каналу став Максим Варламов
ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (4 канал) також отримало телеканал «Вінтаж».

Юрист та медіаменеджер Максим Варламов став співвласником 4 каналу.

Про це повідомляє пресслужба 4 каналу.

Варламов придбав 33% ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (4 канал).

Відтак він став партнером Дмитра Добродомова та Андрія Мисика, які відтепер мають у статутному капіталі ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» по 33,5 %.ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» також стало власником 100% корпоративних прав ТОВ «Корона Санрайс», що від 1-го червня відновило мовлення в мережі «Зеонбуд» під логотипом «Вінтаж».

Наразі ТОВ «Корона Санрайс» здійснюватиме мовлення згідно з власною програмною концепцією та під логотипом «Вінтаж».

«Оскільки ТОВ «Інтеррадіо» та ТОВ «Корона Санрайс» відтепер є спорідненими компаніями та партнерами у виробництві контенту, ми найближчим часом плануємо звернутися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з клопотанням щодо внесення відповідних змін до ліцензії ТОВ «Корона Санрайс» із тим, аби створений партнерами телевізійний продукт став доступним українській аудиторії в цифровій якості в мережі «Зеонбуд» під логотипом 4 каналу», – розповів новий бенефіціарний співвласник 4 каналу Максим Варламов.

На 4-му кажуть, що й надалі залишаться єдиним інформаційним каналом на ринку, що рівновіддалений від усіх політичних партій та олігархічних груп.

«Наша редакційна політика не зазнає жодних змін, а з появою Максима Варламова ми отримали нові можливості для консолідації зусиль, спрямованих на реалізацію стратегії розвитку мовлення 4 каналу», – заявив у коментарі пресслужбі 4 каналу Дмитро Добродомов.

Нагадаємо, Добродомов став співвласником каналу у лютому 2021 року. Тоді ж він заявляв, що телеканал планує розширити лінійку авторських програм, повністю зберігаючи чинну редакційну політику – «геть чисто українського каналу». Також 4 канал має намір посилити популяризацію україномовного патріотичного контенту.

Фото: МедиаНяня

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY