Маріупольська Інвестиційна Група продала канал «ТВ-7»  Маріупольській міській раді

Маріупольська Інвестиційна Група продала канал «ТВ-7» Маріупольській міській раді

12 Травня 2021
1365
12 Травня 2021
13:04

Маріупольська Інвестиційна Група продала канал «ТВ-7» Маріупольській міській раді

1365
Сума угоди не розголошується.
Маріупольська Інвестиційна Група продала канал «ТВ-7»  Маріупольській міській раді
Маріупольська Інвестиційна Група продала канал «ТВ-7»  Маріупольській міській раді

У травні 2021 року Маріупольська Інвестиційна Група (МІГ) продала Маріупольській міській раді корпоративні права ТОВ «Телерадіокомпанія «ТВ-7». Про це повідомляє пресслужба групи.

Телеканал перебував в управлінні компанії з 2015 року. МІГ повідомляє, що розпочала управляти каналом, коли він перебував «на межі банкрутства, мав борги та не мав планів розвитку».

«Для нас проєкт «ТВ-7» став справжнім викликом, незважаючи на те, що у нас не було досвіду в медіа бізнесі. Ми взяли компанію під керівництво у занедбаному стані. Перед нами стояло завдання організувати бізнес-процеси так, щоб «ТВ-7» став найпопулярнішим місцевим телеканалом за телепереглядом, і нам вдалося досягти цього за 5 років. Сформована молода і креативна команда, яка створила незалежну й об'єктивну редакційну політику. Телеканал активно бере участь і реалізує грантові проєкти, розвиває production-напрямок», – розказав Олег Іванюшенко, співзасновник Маріупольської Інвестиційної Групи.

За час перебування телеканалу під керуванням групи була розроблена довгострокова стратегія розвитку, проведено повний ребрендинг, визначено позиціювання на нову цільову аудиторію, запущені нові проєкти. Телеканал також почав інтернет-мовлення. Було повністю оновлено технічне і студійне обладнання, що дозволило телеканалу мовити у форматі Full HD. За інформацією МІГ, на початку 2021 року «ТВ-7» є найбільш рейтинговим телеканалом Маріуполя.

Однак медіа бізнес не є фокусом діяльності МІГ, саме тому компанія вирішила його продати міській раді, «яка висловила бажання побудувати на базі «ТВ-7» муніципальний телеканал». Рішення про придбання каналу рада прийняла 23 грудня 2020 року.

ТОВ «Керуюча компанія «Маріупольська інвестиційна група» (КК«МІГ») є керуючою компанією для активів в транспортно-логістичному кластері Приазовського регіону.

В управлінні компанії: ТОВ «СРЗ» (машинобудування, перевалка, судноремонт), ТОВ «Укртрансагро» (зерноперевалочний комплекс в акваторії Азовського моря), ТОВ «УТА Логістик» (логістика зернових і олійних вантажів), ТОВ «Мартлет» (оператор, який проводить фумігацію вантажів на судах), ТОВ «Марітайм Логістікс» (менеджмент і агентування морських суден), ТОВ «СВІТ АГРО ТРЕЙД» (закупівля зернової продукції).

Нагадаємо, «Детектор медіа» проводив моніторинг дотримання стандартів приватних каналів МТВ, «Сігма» та ТВ7 у Маріуполі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду