detector.media
14.04.2021 12:43
Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію
Канал «Правда тут» змінив програмну концепцію
Канал зменшив частку власних проєктів на 10 годин.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію каналу «Правда тут Біла Церква» (ТОВ «Білоцерківська медіа компанія»). Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 14 квітня.

За словами члена Нацради Олександра Ільяшенка, компанія змінила програмну концепцію. Зокрема, зменшила частку програм власного виробництва з 14 годин 30 хвилин до 4 годин 20 хвилин. Також компанія збільшила частку інформаційно-аналітичних програм з 3 годин до 6 годин.

«Як пояснює компанія це відбулось за рахунок того, що компанія обмінюється з львівською компанією на договірних засадах контентом. Саме за рахунок цього зростає частка інформаційних програм», – сказав Олександр.

За його словами, компанія не планує ретрансляцію, і вона не передбачена умовами ліцензії. У Львові мовить компанія «Правда тут Львів». Як вже писав «Детектор медіа» навесні 2017 року канал «Захід новини» переформатувався на «ПравдаТУТ Львів».

Нагадаємо, наприкінці 2019 року «Правда тут» стала переможцем конкурсу на вільне місце в цифровому мультиплексі МХ-5 у Білій Церкві. І наступного року розпочала мовити у цифровому ефірі.

Ілюстрація: «Правда тут»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY