«Ланет» транслюватиме канали Discovery

«Ланет» транслюватиме канали Discovery

26 Лютого 2021
1729
26 Лютого 2021
12:46

«Ланет» транслюватиме канали Discovery

1729
Канали увійшли у кабельні та цифрові пакети провайдера.
«Ланет» транслюватиме канали Discovery
«Ланет» транслюватиме канали Discovery

Провайде «Мережа Ланет» включив у свої пакети канали Discovery. Як повідомляє пресслужба, компанія стала єдиним провайдером, який у 2021 році транслюватиме канали Discovery у кабелі.

Також канали доступні у IPTV-пакетах у всіх містах, де є покриття «Мережі Ланет», та в ОТТ-пакетах сервісу Ланет.TV.

Абоненти провайдера зможуть переглядати сім каналів: пізнавально-розважальний Discovery Channel, канал документалістики про кримінальні справи ID (Investigation Discovery), розважальний Discovery TLC, канал з науковими програмами Discovery Science,  канал про тварин Animal Planet та два спортивні канали Eurosport 1 та Eurosport 2.

Телеканали Discovery доступні абонентам «Мережі Ланет» у пакетах кабельного телебачення Baza+ та Prime+, в IPTV-пакетах Baza та Prime , а також користувачам сервісу онлайн-телебачення Ланет.TV у пакетах Air та Fresh.

Нагадаємо, з 1 січня 20221 року показ каналів Discovery припинив провайдер «Воля». Натомість на Oll.tv стали доступні канали Discovery.

Ілюстрація: логотип компанії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1729
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду