StarLightMedia хоче розірвати угоду з «Ланетом»

StarLightMedia хоче розірвати угоду з «Ланетом»

11 Березня 2021
2676
11 Березня 2021
10:26

StarLightMedia хоче розірвати угоду з «Ланетом»

2676
Провайдер переконаний, що медіагрупа зацікавлена у продовженні співпраці і вдасться домовитись.
StarLightMedia хоче розірвати угоду з «Ланетом»
StarLightMedia хоче розірвати угоду з «Ланетом»

StarLightMedia  має намір з 1 травня припинити співпрацю з провайдером «Ланет» і забрати з його пакетів свої канали. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у пресслужбі медіагрупи.

StarLightMedia вже направила відповідний лист провайдеру і має інформацію про те, що його отримали.

Напередодні керівник дивізіону PayTV&Digital Микола Фаєнгольд, коментуючи «НВ Бізнес» наміри розірвання угоди, зазначив: «Трапляється, що методи ведення бізнесу одного партнера можуть суперечити поглядам іншого». Деталі у медіагрупі  поки що не розкривають.

Як зазначив у коментарі виданню директор «Мережі Ланет» Маріан Івасюк, провайдер вже сформував свою контентну пропозицію на цей рік і не має наміру нічого ні з ким розривати. «Незважаючи на чутки, наскільки нам відомо, всі наші партнери зацікавлені в продовженні плідної співпраці», – сказав він.

До складу StarLightMedia входять канали ICTV, ICTV Ukraine, СТБ, Новий канал, Оце, М1 и М2.

Нагадаємо, 27 липня 2020 року про припинення співпраці з «Ланетом» заявляла група «1+1». Однак вже 3 серпня компанії домовились і канали групи повернулись у пакети провайдера.

 

Ілюстрація: логотип «Мережі Ланет»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2676
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду