«Воля» отримала офіційний статус і права на трансляцію матчів УЄФА в 2018-2021 роках

29 Жовтня 2018
1759
29 Жовтня 2018
16:23

«Воля» отримала офіційний статус і права на трансляцію матчів УЄФА в 2018-2021 роках

1759
Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» і компанія ВОЛЯ отримали офіційні права на трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021 років
«Воля» отримала офіційний статус і права на трансляцію матчів УЄФА в 2018-2021 роках

«Ми раді укладенню угоди в Україні з компаніями ВОЛЯ і «Медіа Група Україна» (канали «Футбол 1»/«Футбол 2»), яка надає їм право транслювати всі матчі Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на 2018-21 рр. Це підтверджує міцні відносини між УЄФА та «Медіа Групою Україна» на території України, а також значним кроком для ВОЛІ, оскільки вона почала покупку футбольного контенту. Ми з нетерпінням чекаємо, коли наші партнери представлять клубні змагання УЄФА на ринку, де завжди вирують пристрасті, прикладом чого стала успішність проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві», — Гі-Лоран Епштейн, директор з маркетингу УЄФА

Новий формат партнерства є етапним у розвитку вітчизняного ринку платного преміального контенту. В усьому світі виробництво спортивного телевізійного контенту стає все більш складним і технологічним продуктом, що вимагає значних інвестицій від офіційних трансляторів.

«Саме об'єднання зусиль і досвіду телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2», єдиних в Україні платних спортивних телеканалів, і компанії ВОЛЯ, найбільшого провайдера телекомунікаційних послуг, дозволить українським уболівальникам насолоджуватися видовищним європейським футболом протягом найближчих трьох сезонів. Головні клубні турніри планети будуть доступні в Україні в найкращій якості і на оптимальних умовах», — Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2».

«Спільна перемога в тендері - це стратегічно важливий крок для компанії ВОЛЯ як лідера ринку цифрових розваг. Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це внесок у розвиток платного телебачення і спортивного маркетингу в Україні. Це дає нам можливість надати українському споживачеві як цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет і ексклюзивні фільмові канали, так й інноваційні спортивні продукти. Нам почесно усвідомлювати, що УЄФА також вбачають в нас надійного партнера в Україні», — Джордж Жембері, генеральний директор ВОЛЯ.

Завдяки партнерству телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» з провайдером ВОЛЯ глядачі майже 15 млн домогосподарств наступні три роки зможуть дивитися прямі трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
прес-служба Воля
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду