«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію

«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію

12 Січня 2021
2943
12 Січня 2021
12:04

«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію

2943
Ведучими проєкту залишилися Юлія Зорій, Сергій Лиховида та Павло Казарін.
«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію
«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію

Ранкова програма «Ранок у великому місті» на телеканалі ICTV 12 січня 2021 року презентувала оновлену студію. Про це повідомив канал.

«У студії "Ранку" з’явиться смуга з багатьох табло, на яких транслюватимуться відео з різних міст України. Вони займатимуть одну четверту всього простору. Цей елемент спрямований на підкреслення технологічності ефіру. На сенсорі у людський зріст ведучі будуть ілюструвати актуальні новини», – йдеться в повідомленні.

У студії використали кольорову гамму оновленої графіки, яка була запущена у листопаді 2020 року – помаранчеві та червоні відтінки, білі лінії.  

«Студія довгий час залишалась по-домашньому теплою. Тож ми вирішили стати більш технологічними і сучасними. Однак певну теплоту ми старалися зберегти. Смуга з екранів в той же час нам дає зв’язок з рештою України», – розповів продюсер програми Дмитро Слободян.

Ведучими проєкту залишилися Юлія Зорій, Сергій Лиховида та Павло Казарін. Програма виходить з вівторка по п'ятницю.

Нагадаємо, ведучий програми «Ранок у великому місті» Антон Равицький залишив канал ICTV у липні 2020 року. ICTV одразу оголосив про пошуки нового ведучого. 19 серпня стало відомо, що новим ведучим програми став Сергій Лиховида

Фото: ICTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2943
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду