Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс

Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс

25 Серпня 2021
4345
25 Серпня 2021
11:57

Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс

4345
Новим голосом каналу став Влад Волошин – професійний диктор і телеведучий.
Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс
Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс

Новий канал з 24 серпня оновив свій дизайн та бренд-войс, повідомляє пресслужба.

Медіагрупа StarLightMedia змінила графіку каналу – плашки, прекшоти, пекшоти  та його логотип. 

«Цей дизайн – відповідь на новий стиль життя наших глядачів, на їхні нові запити. Він орієнтований на тих, хто з нами виріс, але при цьому – соковитий, трушний, грайливий. Редизайн каналу – наше бажання подарувати глядачеві ще більше яскравих фарб і гри. Наш логотип тепер грає в інь-ян, постійно переливаючись із одного кольору в інший, не зупиняючись», – розповіла директорка з маркетингу StarLightMedia Олена Мартинова

За словами креативного директора дизайн-бюро StarLightMedia Олександра Антонова, головним орієнтиром у створенні нової концепції було шоу «Хто зверху?» про протистояння чоловіків і жінок.

«Важливо було знайти більш складний, глибокий зелений – основний колір каналу. Яскраві, кислотні відтінки, які були в графіці Нового і які так люблять підлітки, виявилися неактуальні для нової аудиторії. Канал виріс, але залишився таким же веселим, драйвовим і позитивним, тому ми не відмовилися від помаранчевого. У новій графіці до нього в пару додали дуже красивий фіолетовий колір, який надав свіжості і актуальності», – прокоментував він.

Новим голосом каналу став Влад Волошин – професійний диктор і телеведучий. Раніше він вже озвучував проєкти «Від пацанки до панянки», «Дешево та сердито», «Кохання на виживання», «Серця трьох», «Підйом», «Педан Притула Шоу», «Екси».

«Ми провели фокус-групи, в яких тестували більше шести професійних голосів. Влад краще за всіх підійшов за тембром і тональністю. Він приніс в анонси та промо особливу інтонацію, бо кожну фразу пропускає через смисли, грає голосом», – розповіла маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан.

Раніше повідомлялось, що на СТБ оновили графіку проєкту «Вікна-новини».

Фото: пресслужба

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4345
Читайте також
29.07.2021 11:50
«Детектор медіа»
3 768
28.10.2020 10:20
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду