detector.media
12.01.2021 12:04
«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію
«Ранок у великому місті» на ICTV оновив студію
Ведучими проєкту залишилися Юлія Зорій, Сергій Лиховида та Павло Казарін.

Ранкова програма «Ранок у великому місті» на телеканалі ICTV 12 січня 2021 року презентувала оновлену студію. Про це повідомив канал.

«У студії "Ранку" з’явиться смуга з багатьох табло, на яких транслюватимуться відео з різних міст України. Вони займатимуть одну четверту всього простору. Цей елемент спрямований на підкреслення технологічності ефіру. На сенсорі у людський зріст ведучі будуть ілюструвати актуальні новини», – йдеться в повідомленні.

У студії використали кольорову гамму оновленої графіки, яка була запущена у листопаді 2020 року – помаранчеві та червоні відтінки, білі лінії.  

«Студія довгий час залишалась по-домашньому теплою. Тож ми вирішили стати більш технологічними і сучасними. Однак певну теплоту ми старалися зберегти. Смуга з екранів в той же час нам дає зв’язок з рештою України», – розповів продюсер програми Дмитро Слободян.

Ведучими проєкту залишилися Юлія Зорій, Сергій Лиховида та Павло Казарін. Програма виходить з вівторка по п'ятницю.

Нагадаємо, ведучий програми «Ранок у великому місті» Антон Равицький залишив канал ICTV у липні 2020 року. ICTV одразу оголосив про пошуки нового ведучого. 19 серпня стало відомо, що новим ведучим програми став Сергій Лиховида

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY