ICTV транслюватиме кліматичний саміт Байдена  на YouTube

ICTV транслюватиме кліматичний саміт Байдена на YouTube

22 Квітня 2021
1904
22 Квітня 2021
10:00

ICTV транслюватиме кліматичний саміт Байдена на YouTube

1904
Трансляція йтиме із синхронним українським перекладом.
ICTV транслюватиме кліматичний саміт Байдена  на YouTube
ICTV транслюватиме кліматичний саміт Байдена  на YouTube

Телеканал ICTV повідомив, що на ютуб-каналі «Фактів» о 15:00 22 квітня транслюватиме кліматичний саміт, який ініціював президент США Джо Байден.

Трансляція йтиме із синхронним українським перекладом.

«Подія присвячена питанням клімату і адаптації до нових економічних викликів, – йдеться в повідомленні. – Під час саміту учасники наголосять на необхідності посилених дій у боротьбі зі зміною клімату і на їхніх економічних перевагах. Зокрема, ключовою метою є стримування зростання температури на планеті на рівні до 1,5 градуса за Цельсієм».

Загалом запрошення на захід отримали 40 країн, серед них – Велика Британія, Німеччина, Франція, Італія, Іспанія, Японія, Канада, Ізраїль, Південна Корея, Індія та інші. На заході також очікують представників РФ та Китаю.

Нагадаємо, номер журналу The New York Times Magazine за 5 серпня 2018 року не мав фотографій на обкладинці, а всередині журналу була лише одна стаття Натеніеля Річа (Nathaniel Rich) про зміни клімату. У ній буде йшла мова про те, що у десятиліття між 1979 і 1989 людство програло битву проти глобального потепління. 
У травні 2019 року Всесвітній фонд дикої природи (WWF) запустив у Facebook прямий ефір на 450 років із розкладанням пластикової пляшки. У грудні того ж року TED оголосила про нову ініціативу Countdown, пов'язану зі змінами клімату. 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1904
Читайте також
08.12.2020 17:36
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду