«Ланет» та «Медіа Група Україна» домовились щодо «Футболів»

«Ланет» та «Медіа Група Україна» домовились щодо «Футболів»

13 Листопада 2020
3299
13 Листопада 2020
16:20

«Ланет» та «Медіа Група Україна» домовились щодо «Футболів»

3299
«Мережа Ланет» відновлює ретрансляцію телеканалів «Футбол 1/2/3» для абонентів кабельного телебачення та IPTV.
«Ланет» та «Медіа Група Україна» домовились щодо «Футболів»
«Ланет» та «Медіа Група Україна» домовились щодо «Футболів»

Про це повідомляє пресслужба провайдера.

Компанії вдалось домовитись з «Медіа Група Україна», як йдеться у повідомленні, «після чергового раунду перемовин».

Телеканали «Футбол 1/2/3» від сьогодні доступні у звичайній якості усім абонентам провайдера у Києві, які користуються ТВ-пакетами Baza+ (кабельне) та Baza (IPTV), а також в HD якості у пакетах Prime+ та Prime. Футбольні канали також включені в IPTV-пакети для всіх абонентів «Мережі Ланет».

Нагадаємо, у жовтні ОТТ-сервіс sweet.tv р запустив  онлайн-трансляцію каналів «Медіа Групи Україна» - «Футбол 1» і «Футбол 2». А от домовитись про показ цих каналів з сервісом Megogo медіагрупі не вдалось. Після цього у жовтні стало відомо , що футбольний канал «Волі» Volia Football+ стане доступним на ОТТ-платформі Megogo. Цей канал як і «Футбол 1/2/3» показує Лігу чемпіонів і Лігу Європи. «Медіа Група Україна» вважає, що компанія «Воля» порушила спільні домовленості після того, як перепродала права на Лігу чемпіонів і Лігу Європи ОТТ-сервісу Megogo. А Megogo медіагрупа закидає порушення умов меморандуму щодо показу чемпіонатів Іспанії та Німеччини.

Як вже писав «Детектор медіа», на початку цього року «Медіа Група Україна» планувала перевести канали «Футбол 1» та «Футбол 2» на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень. Відповідно, вони мали вийти з широких пакетних пропозицій провайдерів, де їхнє місце мав зайняти новостворений телеканал «Футбол 3». Спершу перехід на нову модель дистрибуції планувався з 1 лютого, а після аналізу готовності користувачів і партнерів його перенесли на 15 березня. У березні цей перехід перенесли через пандемію. Зрештою, медіагрупа вирішила не вводити перехід каналів «Футбол» на продаж a la carte у 2020 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3299
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду