Канали «Футбол» стали доступними на платформі sweet.tv (ДОПОВНЕНО)

Канали «Футбол» стали доступними на платформі sweet.tv (ДОПОВНЕНО)

21 Жовтня 2020
7275
21 Жовтня 2020
13:54

Канали «Футбол» стали доступними на платформі sweet.tv (ДОПОВНЕНО)

7275
Раніше канали «Футбол» були присутніми лише на ОТТ-платформах самої «Медіа Групи Україна» Oll.tv та провайдера-партнера «Волі».
Канали «Футбол» стали доступними на платформі sweet.tv (ДОПОВНЕНО)
Канали «Футбол» стали доступними на платформі sweet.tv (ДОПОВНЕНО)

У жовтні ОТТ-сервіс sweet.tv розширив перелік спортивних каналів і запустив  онлайн-трансляцію каналів «Медіа Групи Україна» - «Футбол 1» і «Футбол 2». Про це повідомила піарслужба агенції NGN, яка представляє інтереси сервісу.

«Футбол 1» та «Футбол 2» мають права на трансляцію Ліги чемпіонів УЄФА, Ліги Європи УЄФА, кваліфікації та фінальної частини Євро-2020, Української Прем'єр-Ліги, Суперкубка України, Ліги Націй УЄФА, італійської Серії А, бельгійської Ліги Жюпіле, іспанської Ла Ліги, німецької Бундесліги і французької Ліги 1.

Усі матчі транслюватимуться у HD-якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон). Також є можливість переглядати їх у запису впродовж 14 днів.

Раніше канали «Футбол» були присутніми лише на ОТТ-платформах самої «Медіа Групи Україна» Oll.tv та провайдера-партнера «Волі». Також партнерами були «Укртелеком» і Vega. Сервіс Megogo торік не зміг домовитися з МГУ про присутність двох футбольних каналів на своїй платформі.

«Період, на який підписаний договір, вартість каналів «Футбол» для провайдерів, так само, як і інші умови договору, ми розкривати не готові. Це - комерційні умови, суть яких ми не готові озвучувати публічно на цьому етапі. Ми готові домовитися з різними гравцями, які погодяться з нашими умовами. Власне, sweet.tv - не єдиний контрагент, у якого є канали «Футбол», завдяки яким абоненти цих провайдерів мають доступ до різних чемпіонатів і ліг, включаючи Українську прем'єр-лігу», - зазначив у коментарі «Детектору медіа» директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов.

Нагадаємо, на початку цього року «Медіа Група Україна» планувала перевести канали «Футбол 1» та «Футбол 2» на нову модель дистрибуції: за індивідуальною передплатою a la carte за ціною 109 гривень. Відповідно, вони мали вийти з широких пакетних пропозицій провайдерів, де їхнє місце мав зайняти новостворений телеканал «Футбол 3». Спершу перехід на нову модель дистрибуції планувався з 1 лютого, а після аналізу готовності користувачів і партнерів його перенесли на 15 березня. У березні цей перехід перенесли через пандемію. Зрештою, медіагрупа вирішила не вводити перехід каналів «Футбол» на продаж a la carte у 2020 році.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7275
Читайте також
13.11.2020 09:27
«Детектор медіа»
3 083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду