«Люкс ФМ» купило одеське «Армянське радіо»

«Люкс ФМ» купило одеське «Армянське радіо»

2 Листопада 2020
2397
2 Листопада 2020
19:09

«Люкс ФМ» купило одеське «Армянське радіо»

2397
Раніше «Армянське радіо» в Одесі мовило в партнерстві з «Люкс ФМ».
«Люкс ФМ» купило одеське «Армянське радіо»
«Люкс ФМ» купило одеське «Армянське радіо»

ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», яка розвиває радіомережу «Люкс ФМ» і телеканал «24», придбало одеську радіостанцію «Армянське радіо» (ТОВ «Радіомовна компанія “Армянське радіо – Україна”»).

Відповідні зміни в єдиному державному реєстрі були зафіксовані 15 вересня, а 29 жовтня їх внесла до ліцензії «Армянського радіо» Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

ПрАТ «ТРК Люкс» стало власником радіостанції замість ТОВ «Джі Ем Джі Груп». Кінцевими бенефіціарами радіостанції стали Катерина Кіт-Садова (дружина мера Львова Андрія Садового), Роман Андрейко (гендиректор ТРК «Люкс») і Оксана Андрейко замість громадянина Великої Британії Ігоря Гусєва. Роман Андрейко став водночас директором одеської компанії.

Раніше «Армянське радіо» фактично ретранслювало «Люкс ФМ» на своїй частоті 104,3 МГц в Одесі. Тепер же позивний «Люкс ФМ» офіційно зафіксовано в ліцензії радіостанції.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду