detector.media
03.09.2020 14:44
Volia придбала прем’єри Film.ua
Volia придбала прем’єри Film.ua
Компанії Volia і Film.ua Group домовилися про довгострокову співпрацю і запустили спільний проєкт «Світ українського кіно».

Про це повідомляє пресслужба провайдера.

У межах проєкту з 12 вересня щосуботи о 20:00, на телеканалі CINE+ виходитиме український фільм з пакету Film.ua Distribution. 

Вихід кожної картини буде супроводжуватися анонсом на YouTube-каналі «Кінофан» в форматі інтерв'ю з акторами і творцями кінострічок.

«Film.ua, на мій погляд, найяскравіша кіностудія України. Продукти студії, фільми, купують не тільки українські, а й всесвітньо відомі компанії, той самий Netflix. Це свідчить про високий рівень якості українських фільмів. Нам є чим пишатися», - Антон Дзюбенко, СЕО компанії Volia.

Відкриє цикл український фентезі-фільм «Сторожова застава» режисера Юрія Ковальова.  Також заплановані виходи таких фільмів: «Віддана» (19 вересня), «Скажене весілля 1,2» (26 вересня), «Фокстер і Макс» (3 жовтня), «Черкаси» (10 жовтня), «Незламна» (17 жовтня).

«Світ українського кіно» - це тільки старт. Ми віримо, що це початок великого співробітництва», - переконана Вікторія Ярмощук, СЕО FILM.UA Group.

Кожну з прем'єр можна буде купити за допомогою послуги TVOD (покупка перегляду фільму для користувачів Kaonbox), даний сервіс буде доступний усім до 2021 року. Вартість покупки перегляду фільму становитиме 39 грн / 48 годин. «воля» вважає, що це  вигідна альтернатива спільного походу в кіно.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY