«Воля» запустила мультиекранну платформу для  своїх абонентів

«Воля» запустила мультиекранну платформу для своїх абонентів

15 Травня 2020
1398
15 Травня 2020
11:59

«Воля» запустила мультиекранну платформу для своїх абонентів

1398
Платформа «Воля TV» дозволить переглядати контент на різних екранах: смартфонах і планшетах, на Smart TV, на комп'ютерах, ноутбуках та звичайних телевізорах за допомогою Android приставок.
«Воля» запустила мультиекранну платформу для  своїх абонентів
«Воля» запустила мультиекранну платформу для  своїх абонентів

Про це повідомляє пресслужба компанії «Воля».

Тепер абоненти «Волі» зможуть дивитись контент з одного абонентського профілю на декількох екранах одночасно. Для цього вже не потрібно встановлювати додаткове обладнання. При цьому щодо Smart TV платформа працює з такими торговими марками як Samsung, Sony, Philips, Xiaomi. Незабаром до цієї лінійки додадуться й інші бренди телевізорів.

«Декілька років тому телекомунікаційні компанії-гіганти, такі як Sky і Virgin media (Британія), Telia (Швеція) і наші сусіди з Polsat почали пропонувати мультиекранні інструменти. «Воля», в свою чергу, в якості послуги «to go» у 2017 році запустила мобільний додаток «Воля TV». Сьогодні smart телевізори і бокси для Android досить популярні на ринку, люди використовують їх не тільки для перегляду лінійних каналів. Близько 30% абонентів «Воля» мають smart телевізори, більша частина яких придбано упродовж останніх років. Тому зараз обладнання та цифрові технології ВОЛІ дозволяють запустити мультиекранну платформу Воля TV», - зазначив Антон Дзюбенко, CEO «Воля».

Також він додав, що  пишається співробітниками компанії, які в умовах карантину змогли віддалено завершити основні етапи розвитку платформи. Зараз вона доступна абонентам будь-яких інтернет-провайдерів на всій території України. Щоб отримати доступ до мультиекрану «Воля TV» без додаткової оплати діючим абонентам компанії необхідно активувати послугу в особистому кабінеті my.vola, завантажити додаток на свій пристрій.

Нагадаємо, з 24 квітня телеканал Shakhtar TV став доступним для абонентів компанії «Воля».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1398
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
1432 дн. тому
А яке з тверджень вірне - "«Воля» запустила мультиекранну платформу для своїх абонентів" чи "Зараз вона доступна абонентам будь-яких інтернет-провайдерів на всій території України"? Ви хоч читаєте текст перед публікацією?
поисковая система
1434 дн. тому
прошлое кличко
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду