detector.media
26.08.2020 16:43
«Воля» змінила бренд-позиціонування
«Воля» змінила бренд-позиціонування
Новий бренд, на думку компанії, має позиціонувати «Волю» як «дружелюбного провайдера».

Провайдер «Воля» оновила логотип та змінила бренд-позиціонування. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«У компанії вже був сильний логотип - метелик, який зараз оновився. Важливо було зберегти спадкоємність, впізнавану форму і кольори.  Для цього ми зробили їх більш сучасними», - Роман Гавриш, СЕО маркетинг агентства Aimbulance.

Написання Volia було змінено на латинське. На думку компанії, новий логотип Volia і його образ передають відчуття легкості і простоти.  Оновлена ​​логомарка  має демонструвати динаміку, інтерактивність, простоту і відкритість світу.

«Як дружелюбний провайдер, Volia показує аудиторії, наскільки круто бути дружнім до всього - це нова філософія взаємин, цінностей. Іноді, ми так звикаємо до чогось, що не помічаємо змін. У комунікації Volia показує, що варто помічати більше позитивного навколо себе і тоді зрозумієш, наскільки все стає краще. Подивіться на світ інакше разом з Воля - це основне повідомлення», - Антон Дзюбенко, СЕО компанії Volia.

Нагадаємо, провайдер «Воля» та Disney домовилися про довгострокову співпрацю та підписали декілька контрактів на отримання новинок від студій Walt Disney, Pixar, Marvel, а також Lucasfilm.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY