Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv

Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv

6 Серпня 2020
1279
6 Серпня 2020
19:28

Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv

1279
Генеральний директор Kartina.tv стверджує, що серед представників діаспори постійно зростає потреба в українському контенті.
Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv
Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv

Стрічки Film.ua Group з'являться на ОТТ-сервісі Kartina.tv. Про це повідомляє пресслужба.

Платформа інтернет-телебачення Kartina.tv надає доступ до телеканалів і відеоконтенту з різних країн користувачам незалежно від їхньої геолокації. Вона, як повідомляється, придбала найбільш популярні та відомі проєкти Film.ua Group.

«Одне з найбільш розповсюджених питань від наших співвітчизників за кордоном – де і як подивитися контент від Film.ua за межами України. Ми дуже раді, що тепер можемо запропонувати їм велику та різнопланову відеотеку на сервісі Kartina.tv. Хочу зазначити, що вперше на одному сайті зібрана велика легальна бібліотека українських проєктів, і ми сподіваємося, що вона тільки зростатиме», - прокоментував директор Film.ua Distribution Ігор Сторчак.

Генеральний директор Kartina.tv Андреас Райх стверджує, що потреба в українському контенті серед представників діаспори постійно зростає.

«На сьогодні у нас у пакеті понад 25 топових українських каналів, і вже не перший рік ми помічаємо попит на україномовний контент, особливо в форматі VoD. Тепер, завдяки співпраці з Film.ua, ми можемо задовольнити й цю потребу наших клієнтів. Контент Film.ua доступний в окремій однойменній відеотеці для всіх клієнтів Kartina.tv», – розповів він.

На сервісі є обидві частини комедії «Скажене весілля», фентезі «Сторожова застава», воєнна драма «Незламна», медичний серіал «Черговий лікар», драма «Жіночий лікар», детектив «Нюхач», мелодрама Оксани Байрак «Ніщо не трапляється двічі», молодіжний серіал «Новенька», тревел-шоу «Родичі в турне» та інше.

Нагадаємо, у липні 2019 року «Медіа Група Україна» уклала контракт з ОТТ оператором Kartina.tv на ретрансляцію міжнародних версій телеканалів «Україна» та НЛО TV – Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2. Із липня 2020 року на Kartina.tv став доступний інформаційний канал «Україна 24».

При цьому у Латвії ОТТ-платформу Kartina.tv заблокують за нелегальну трансляцію телеканалів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду