Ringostat та ІнАУ створять рейтинг агенцій контекстної реклами

Ringostat та ІнАУ створять рейтинг агенцій контекстної реклами

3 Серпня 2020
1213
3 Серпня 2020
12:59

Ringostat та ІнАУ створять рейтинг агенцій контекстної реклами

1213
Рейтинг опублікують 25 серпня 2020 року.
Ringostat та ІнАУ створять рейтинг агенцій контекстної реклами
Ringostat та ІнАУ створять рейтинг агенцій контекстної реклами

Платформа колтрекінгу, телефонії та наскрізної аналітики Ringostat та Інтернет Асоціація України створять рейтинг агентств контекстної реклами 2020, мета якого зробити ринок digital-послуг більш прозорим та зрозумілим для замовників. Про це повідомляє пресслужба ІнАУ.

«Ми хочемо зробити процес вибору агенції легшим. Минулого року ми проводили аналогічний рейтинг, в якому брали участь понад 200 агенцій, 42 експерти з маркетингу та майже 2000 інтернет-користувачів. Весь рік сайт допомагав компаніям знаходити підрядників для онлайн-просування. В 2020 ми залучили до проєкту Інтернет Асоціацію України. ІнАУ виступає гарантом прозорості й об’єктивності рейтингу», — розповіла кураторка проєкту Юлія Білоус.

Рейтинг створюється в три етапи; за кожен етап учасники отримують бал, який буде впливати на підсумкову позицію:

  • анкетування учасників;
  • голосування користувачів;
  • голосування журі.

На сайті 3 серпня відкрили голосування користувачів, після цього голосуватиме журі. У склад журі увійшли директори з маркетингу, керівники digital-напрямків та тімліди з маркетингу провідних компаній, а також представники популярних ЗМІ. Повний список тут. Сам рейтинг опублікують 25 серпня 2020 року.

Нагадаємо, генеральний директор сейлзхаусу Ocean Media Андрій Партика повідомив, що за підсумками першого тижня червня (1-7 червня), кількість брендів, які рекламуються на українському телебаченні, зросла на 21% порівняно з найбільш кризовим 19-м тижнем 2020 року (4-10 травня). Зокрема, на 23-му тижні (1-7 червня) в ефір вийшли 153 бренди. Тоді як на 19-му тижні (4-10 травня) – 125 брендів. На думку пана Партика, таким чином, український телеринок пройшов дно коронакризи і почав відновлюватися.

Фото: ІнАУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1213
Читайте також
23.07.2020 14:00
Орест Білоскурський
для «Детектора медіа»
4 485
03.07.2020 10:00
Дарія Булатнікова
для «Детектора медіа»
8 291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду