Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank

Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank

3 Червня 2020
2464
3 Червня 2020
15:56

Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank

2464
Медіасервіс Megogo придбав ексклюзивні права на показ в Україні подій американської боксерської промоутерської компанії Top Rank.
Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank
Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank

Про це повідомляє пресслужба.

На патформі вийдуть топові професійні боксерські бої. Цьогоріч Top Rank запланував 26 подій, серед яких бої з українськими боксерами Василем Ломаченком, Олександром Гвоздиком і Віктором Постолом, а також зі світовими боксерами Тайсоном Ф’юрі (Англія), Теренсом Кроуфордом (США), Наоя Іноуе (Японія) та іншими.

Усі події медіасервіс збиратиме у розділі «Спорт» та на окремому інтерактивному каналі «Megogo Ринг», запуск якого планується незабаром.

9 червня, у вівторок, відбудеться перший бій. У ньому зустрінуться чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Шакур Стівенсон та пуерторіканець Фелікс Карабалло.

«Взимку цього року глядачі Megogo змогли ексклюзивно в Україні переглянути реванш за титул чемпіона світу WBC у суперважкій вазі між Деонтеєм Вайлдером та Тайсоном Ф’юрі. Бій став одним із найрейтинговіших спортивних подій на Megogo. Саме тому ми вирішили запропонувати нашим користувачам ще більше професійних боксерських подій», – зазначив Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку Megogo.

Нагадаємо, спортивний контент сервісу доступний передплатникам пакетів  «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2464
Читайте також
18.06.2020 16:46
«Детектор медіа»
2 794
13.03.2020 16:40
«Детектор медіа»
2 677
29.11.2019 14:30
Наталія Данькова
6 671
16.08.2019 19:12
Наталія Данькова
5 889
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду