У Megogo нова маркетингова директорка

У Megogo нова маркетингова директорка

1 Вересня 2020
1539
1 Вересня 2020
14:04

У Megogo нова маркетингова директорка

1539
Раніше маркетингом займався Іван Шестаков.
У Megogo нова маркетингова директорка
У Megogo нова маркетингова директорка

1 вересня посаду директора з маркетингу медіасервісу Megogo посіла Валерія Толочина. Про це повідомляє пресслужба Megogo.

Раніше одразу дві посади директора з маркетингу та стратегії обіймав Іван Шестаков, який наразі працює над стратегічним розвитком компанії.

Валерія Толочина має більш як 18-річний досвід у сфері реклами, маркетингу, PR, CRM, SMM та CSR. Кар'єру розпочала в банківській сфері. У 2006 році перейшла до однієї з найбільших мереж побутової техніки та електроніки, де працювала на позиції керівника відділу PR, а згодом – директорки з реклами та PR. Із 2010 року очолювала маркетинг Intertop в Україні та Казахстані, а також digital-маркетинг онлайн-магазину intertop.ua та бренду Braska.

Відділ маркетингу Megogo займатиметься брендингом компанії, партнерськими проєктами, перформанс-маркетингом та співпрацею з вендорами.

Валерія Толочина планує побудувати оновлену маркетингову стратегію Megogo та хоче показати більшій кількості людей, яким має бути споживання контенту.

Нагадаємо, нещодавно Megogo почав розвивати напрямок Megogo Audio, відкрив свій майданчик для подкастерів і почав створювати власні аудіокнижки.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1539
Читайте також
18.06.2020 16:46
«Детектор медіа»
2 744
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду