Megogo показуватиме бої за участі  українських боксерів

Megogo показуватиме бої за участі українських боксерів

6 Жовтня 2020
2145
6 Жовтня 2020
12:16

Megogo показуватиме бої за участі українських боксерів

2145
У жовтні вийдуть поєдинки Дениса Берінчика та Олександра Усика.
Megogo показуватиме бої за участі  українських боксерів
Megogo показуватиме бої за участі  українських боксерів

Медіасервіс Megogo розпочав співпрацю із промоутерською компанією K2 Promotions Ukraine, заснованою братами Кличками. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Користувачі сервісу зможуть переглядати ексклюзивні трансляції поєдинків за участі українських титулованих професійних боксерів, серед яких: Олександр Усик, Денис Берінчик, Макс Бурсак, Дмитро Митрофанов та інші.

Усі події медіасервіс збиратиме у розділі «Спорт». Окрім прямих трансляцій, вони будуть доступні і в запису.

Перше шоу від K2 Promotions Ukraine, доступне глядачам Megogo, відбудеться 8 жовтня, де інтернаціональний чемпіон WBO у легкій вазі Денис Берінчик захищатиме свій титул у протистоянні з Віорелом Сіміоном з Румунії.

Також  31 жовтня на Megogo вийде поєдинок між Олександром Усиком та британцем Дереком Чисорою, який пройде у Лондоні (Велика Британія). Переглянути поєдинок матимуть можливість усі охочі за умови поштучного придбання контенту, на який уже відкрито передзамовлення. До 30 жовтня включно вартість становитиме 29 грн у HD-якості (у день події, 31 жовтня, вартість буде 49 грн). 

«Ми продовжуємо фокусуватися на розвитку кожного нашого напрямку, зокрема і розділу "Спорт". Цьогоріч, окрім топових кіберспортивних трансляцій, спортивний розділ значно поповнився гучними боксерськими подіями. Завдяки співпраці із K2 Promotions Ukraine, а також із Top Rank, про яку ми оголосили раніше, наші глядачі можуть дивитися усі найважливіші боксерські поєдинки за участі найвідоміших зірок українського та світового боксу. Щоразу розділ "Спорт" на Megogo відкриває все більше й більше ексклюзивних можливостей для користувачів», – коментує Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку Megogo.

Олександр Красюк, генеральний директор K2 Promotions Ukraine, зазначив, що планує збільшити кількість боксерських шоу, які відбудуться у найбільших містах України. «Такий крок дасть можливість залучити в команду нових перспективних боксерів. А це – нові переможці, нові чемпіони, нові зірки», - сказав він.

Нагадаємо, у червні 2020 року Megogo придбав ексклюзивні права на показ в Україні подій американської боксерської промоутерської компанії Top Rank.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2145
Читайте також
13.03.2020 16:40
«Детектор медіа»
2 680
29.11.2019 14:30
Наталія Данькова
6 676
16.08.2019 19:12
Наталія Данькова
5 894
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду