detector.media
03.06.2020 15:56
Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank
Megogo ексклюзивно показуватиме бокс від Top Rank
Медіасервіс Megogo придбав ексклюзивні права на показ в Україні подій американської боксерської промоутерської компанії Top Rank.

Про це повідомляє пресслужба.

На патформі вийдуть топові професійні боксерські бої. Цьогоріч Top Rank запланував 26 подій, серед яких бої з українськими боксерами Василем Ломаченком, Олександром Гвоздиком і Віктором Постолом, а також зі світовими боксерами Тайсоном Ф’юрі (Англія), Теренсом Кроуфордом (США), Наоя Іноуе (Японія) та іншими.

Усі події медіасервіс збиратиме у розділі «Спорт» та на окремому інтерактивному каналі «Megogo Ринг», запуск якого планується незабаром.

9 червня, у вівторок, відбудеться перший бій. У ньому зустрінуться чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Шакур Стівенсон та пуерторіканець Фелікс Карабалло.

«Взимку цього року глядачі Megogo змогли ексклюзивно в Україні переглянути реванш за титул чемпіона світу WBC у суперважкій вазі між Деонтеєм Вайлдером та Тайсоном Ф’юрі. Бій став одним із найрейтинговіших спортивних подій на Megogo. Саме тому ми вирішили запропонувати нашим користувачам ще більше професійних боксерських подій», – зазначив Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку Megogo.

Нагадаємо, спортивний контент сервісу доступний передплатникам пакетів  «ТБ і Кіно: Оптимальна» та «ТБ і Кіно: Максимальна». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY