«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»

«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»

12 Лютого 2020
3244
12 Лютого 2020
11:29

«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»

3244
Провайдер «Воля» починає ретранслювати новий спортивний телеканал «Футбол 3».
«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»
«Воля» включила у свої пакети «Футбол 3»

Про це повідомляє пресслужба компанії.

HD-версія каналу буде включена в усі тарифні плани цифрового і інтерактивного телебачення.

«Ми є правовласниками найяскравіших турнірів Старого Світу - Ліги чемпіонів і Ліги Європи, Євро-2020, а також цілого ряду європейських ліг, серед яких чемпіонати Іспанії, Італії, Німеччини, Франції, Бельгії та Нідерландів. Підключайтеся і дивіться найяскравіші матчі на телеканалах Футбол», - зазначив директор каналів «Футбол» Олександр Денисов.

«Футбол 3», за інформацією пресслужби, транслюватиме провідних чемпіонатів Європи та світу.

«Кожен десятий абонент «Воля» дивиться спортивні трансляції», - зазначила  директор з маркетингу «Волі» Сандра Крауіня. При цьому, за її словами 70% абонентів віддають перевагу футбольним телеканалам ніж іншим спортивним каналам: «Незаперечний фаворит телеперегляду - живі матчі. Звичайно українці здебільшого підтримують «свої» клуби - 6 матчів з рідними українськими командами генерують майже половину всіх переглядів (46%). А улюблені команди наших футбольних фанатів - «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк) і «Олександрія».

Нагадаємо, канали «Футбол 1» та «Футбол 2» у цьому році розповсюджуватимуться лише за передплатою на платформах «Медіа Групи Україна» та її партнерів (Oll.tv, Xtra.tv, ВОЛЯ, Vega, Укртелеком, Київстар та Vodafone).

У 2018 році канали «Футбол» разом з «Волею» спільно перемогли в тендері УЄФА й отримали права на трансляцію всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи сезонів 2018-2021 років.

Фото: пресслужба «Волі»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3244
Читайте також
23.12.2019 18:06
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 727
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду