«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)

«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)

17 Грудня 2019
3068
17 Грудня 2019
17:33

«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)

3068
Injoy позиціонується як локальний інтернет-провайдер у Дніпрі.
«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)
«Воля» тестує новий бренд – ЗМІ (Доповнено)

Провайдер «Воля» тестує новий бренд - Injoy. Про це повідомляє Liga.Tech.

Injoy зараз позиціонується як локальний інтернет-провайдер в Дніпрі, який поєднав послуги домашнього і мобільного інтернету. На його сайті немає посилань на компанію «Воля», але є публічний договір, де зазначено, що ця ж компанія є провайдером.

За даними Укрпатенту, провайдер отримав реєстрацію двох нових ТМ #injoy. У зв'язку з тим, що у «Волі» немає своєї мобільної мережі, її партнером у проекті виступає lifecell.

Injoy пропонує декілька тарифів, які подібні до пропозиції від «Волі» і lifecell: у базовому є лише дротовий інтернет (вартість 109 грн), тариф доповнений мобільним інтернетом (129 грн), а топовий має ще послугу телебачення IPTV (149 грн).

Керуючий партнер консалтингової групи E&C Анатолій Фроленков вважає, що проект Injoy - це, скоріше, вивід нового бренду на ринок. Пан Фроленков називає проект віртуальним мобільно-фіксованим оператором. Як вважає екс-директор «Тріолану» Вадим Сидоренко, інший бренд дозволяє більш вільно спробувати щось нове: набір послуг (у даному прикладі - мобільність), позиціонування, тарифи.

«Мабуть, "Воля" хоче поекспериментувати і виділити цей сегмент для продажів пакета з потрійною послугою: домашній інтернет, фіксований і телебачення. І відмежуватись від поточного бренду. "Воля" - дуже сильний бренд. Але зі своєю історією», - зазначив Анатолій Фроленков.

У прес-службі «Волі» «Детектор медіа» повідомили, що компанія працює з брендом Injoy на партнерських засадах та надає у користування мережу в одному місті України. «Поки що проект реалізується тільки у Дніпрі. Появи його в інших містах найближчим часом не розглядаємо», - повідомили у компанії.

Нагадаємо, «1+1 медіа» та «Київстар» об’єднують свій спільний проєкт «Домашнє телебачення», а також мультимедійний продукт Kyivstar Go TV на одній платформі «Київстар ТБ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду