detector.media
15.05.2020 11:59
«Воля» запустила мультиекранну платформу для своїх абонентів
«Воля» запустила мультиекранну платформу для  своїх абонентів
Платформа «Воля TV» дозволить переглядати контент на різних екранах: смартфонах і планшетах, на Smart TV, на комп'ютерах, ноутбуках та звичайних телевізорах за допомогою Android приставок.

Про це повідомляє пресслужба компанії «Воля».

Тепер абоненти «Волі» зможуть дивитись контент з одного абонентського профілю на декількох екранах одночасно. Для цього вже не потрібно встановлювати додаткове обладнання. При цьому щодо Smart TV платформа працює з такими торговими марками як Samsung, Sony, Philips, Xiaomi. Незабаром до цієї лінійки додадуться й інші бренди телевізорів.

«Декілька років тому телекомунікаційні компанії-гіганти, такі як Sky і Virgin media (Британія), Telia (Швеція) і наші сусіди з Polsat почали пропонувати мультиекранні інструменти. «Воля», в свою чергу, в якості послуги «to go» у 2017 році запустила мобільний додаток «Воля TV». Сьогодні smart телевізори і бокси для Android досить популярні на ринку, люди використовують їх не тільки для перегляду лінійних каналів. Близько 30% абонентів «Воля» мають smart телевізори, більша частина яких придбано упродовж останніх років. Тому зараз обладнання та цифрові технології ВОЛІ дозволяють запустити мультиекранну платформу Воля TV», - зазначив Антон Дзюбенко, CEO «Воля».

Також він додав, що  пишається співробітниками компанії, які в умовах карантину змогли віддалено завершити основні етапи розвитку платформи. Зараз вона доступна абонентам будь-яких інтернет-провайдерів на всій території України. Щоб отримати доступ до мультиекрану «Воля TV» без додаткової оплати діючим абонентам компанії необхідно активувати послугу в особистому кабінеті my.vola, завантажити додаток на свій пристрій.

Нагадаємо, з 24 квітня телеканал Shakhtar TV став доступним для абонентів компанії «Воля».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY