У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics

У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics

4 Березня 2020
3282
4 Березня 2020
15:17

У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics

3282
Крім того, комунікаційниця Катерина Надточій стала головною репутаційною директоркою StarLightMedia (Chief Reputation Officer).
У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics
У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics

Медіагрупа StarLightMedia створила департамент Data&Analytics, який дозволить сконцентрувати експертизу зі збору та аналізу великих масивів даних в єдиній функції. Новий відділ очолила Оксана Пипич. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Оксана Пипич – фахівчиня із понад 10-річним досвідом роботи в сфері досліджень та маркетингу.

На фото Оксана Пипич

Катерина Надточій, яка очолила функцію репутаційного менеджменту StarLightMedia, – комунікаційниця з багаторічним досвідом роботи як в українських, так і в іноземних компаніях. Раніше вона відповідала за комунікації трансформаційного проєкту глобальної телекомунікаційної групи та керувала внутрішніми комунікаціями провідної телекомкомпанії. Окрім того, вона працювала в сфері PR-консалтингу та відповідала за проєкти із побудови особистої та корпоративної репутації.

На фото Катерина Надточій

«Ми знаходимось на якісно новому етапі трансформаційного процесу, мета якого забезпечити сталий розвиток StarLightMedia у майбутньому. Ми переосмислюємо роль управління репутацією і даними компанії, створюємо напрямки, що відповідають новим викликам бізнесу, медіаіндустрії та суспільства. Для нас важливо розвивати компанію, що розуміє як сьогоднішні потреби співробітників, глядачів, партнерів, так і їх запити у майбутньому», – розповів генеральний директор StarLightMedia Михайло Царьов.

Нагадаємо, у січні 2020 року стало відомо, що в StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку. У компанії визначили вісім цілей сталого розвитку, досягненню яких сприятимуть надалі. Посаду Sustainability Lead зайняла Яна Гончаренко, яка до цього керувала внутрішніми комунікаціями SLM та координувала роботу в рамках Women Empowerment Principles.

Фото: StarLightMedia 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3282
Читайте також
20.02.2020 16:08
Галина Петренко
1 992
22.11.2019 15:56
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
2 006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду