StarLightMedia отримує 12% доходів від монетизації поза ефіром

StarLightMedia отримує 12% доходів від монетизації поза ефіром

22 Листопада 2019
2006
22 Листопада 2019
15:56

StarLightMedia отримує 12% доходів від монетизації поза ефіром

2006
Медіагрупа StarLightMedia отримує 12% доходів від неефірних проектів, повідомила керівниця дивізіону Digital & Pay TV Юлія Трибушна на вечірці для партнерів з нагоди 10-ліття StarLightMedia.
StarLightMedia отримує 12% доходів від монетизації поза ефіром
StarLightMedia отримує 12% доходів від монетизації поза ефіром

Юлія Трибушна розповіла про досягнення медіагрупи в боротьбі з піратством і просуванні контенту поза ефіром. Наразі медіагрупа має 42 канали на відеоплатформі YouTube із сумарною кількістю підписників понад 22 млн, відео з цих каналів має 4 млрд переглядів на рік. «Тільки за цей рік наші глядачі переглянули 67 тисяч років відео», – розповіла пані Трибушна.

Крім YouTube відео медіагрупи можна подивитися в Україні у власному легальному плеєрі медіагрупи, зазначила пані Трибушна.

«Ми створили перший в Україні сейлзхаус легального відео (StarLight Digital – ДМ). Ми зробили нашими партнерами всіх виробників відеоконтенту і правовласників і виростили ціни на відеорекламу (в інтернеті. – ДМ) у 3 рази», – наголосила вона. За її словами, зараз медіагрупа отримує 12 відсотків доходів від неефірних проектів.

Це спонукало медіагрупу інвестувати в неефірний контент. «І вже сьогодні ми починаємо створювати контент для цих ринків – спеціальний ексклюзивний контент для диджитал і для платного ринку в партнерстві з іншими нашими дивізіонами», – розповіла пані Трибушна.

За словами керівниці дивізіону, медіахолдинг активно бореться з використанням їхнього контенту у піратський спосіб. Так, група ініціювала 43 кримінальних провадження проти піратів – 34 з них зараз активні, цього року було подано 12 справ.

Юлія Трибушна розповіла, що свого часу комерційний директор дивізіону Микола Фаєнгольд особисто спілкувався з вебмайстрами, які нелегально використовували контент медіагрупи: «Він обдзвонював дружин і матерів талановитих програмістів, які самі чомусь із ним не хотіли спілкуватися, і ніжно, але переконливо пояснював їм, що красти погано, а їхні кохані діти та чоловіки – злочинці. Ми запропонували вебмайстрам перейти на нашу світлу сторону і заробляти разом з нами легально».

Сьогодні StarLightMedia має 470 партнерів на ринку платного телебачення – провайдерів і сервісів доступу до контенту.

Нагадаємо, медіагрупа StarLightMedia завершує 2019 рік як перша прибуткова медіагрупа країни, повідомив гендиректор холдингу Михайло Царьов.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2006
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду