detector.media
04.03.2020 15:17
У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics
У StarLightMedia створили департамент Data&Analytics
Крім того, комунікаційниця Катерина Надточій стала головною репутаційною директоркою StarLightMedia (Chief Reputation Officer).

Медіагрупа StarLightMedia створила департамент Data&Analytics, який дозволить сконцентрувати експертизу зі збору та аналізу великих масивів даних в єдиній функції. Новий відділ очолила Оксана Пипич. Про це повідомляє пресслужба медіагрупи.

Оксана Пипич – фахівчиня із понад 10-річним досвідом роботи в сфері досліджень та маркетингу.

На фото Оксана Пипич

Катерина Надточій, яка очолила функцію репутаційного менеджменту StarLightMedia, – комунікаційниця з багаторічним досвідом роботи як в українських, так і в іноземних компаніях. Раніше вона відповідала за комунікації трансформаційного проєкту глобальної телекомунікаційної групи та керувала внутрішніми комунікаціями провідної телекомкомпанії. Окрім того, вона працювала в сфері PR-консалтингу та відповідала за проєкти із побудови особистої та корпоративної репутації.

На фото Катерина Надточій

«Ми знаходимось на якісно новому етапі трансформаційного процесу, мета якого забезпечити сталий розвиток StarLightMedia у майбутньому. Ми переосмислюємо роль управління репутацією і даними компанії, створюємо напрямки, що відповідають новим викликам бізнесу, медіаіндустрії та суспільства. Для нас важливо розвивати компанію, що розуміє як сьогоднішні потреби співробітників, глядачів, партнерів, так і їх запити у майбутньому», – розповів генеральний директор StarLightMedia Михайло Царьов.

Нагадаємо, у січні 2020 року стало відомо, що в StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку. У компанії визначили вісім цілей сталого розвитку, досягненню яких сприятимуть надалі. Посаду Sustainability Lead зайняла Яна Гончаренко, яка до цього керувала внутрішніми комунікаціями SLM та координувала роботу в рамках Women Empowerment Principles.

Фото: StarLightMedia 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY