У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку

У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку

16 Січня 2020
2335
16 Січня 2020
19:09

У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку

2335
У компанії визначили 8 цілей сталого розвитку, досягненню яких сприятимуть надалі.
У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку
У StarLightMedia з’явився окремий напрям сталого розвитку

Про це повідомляє пресслужба медіакомпанії.

Посаду Sustainability Lead зайняла Яна Гончаренко, яка до цього керувала внутрішніми комунікаціями SLM та координувала роботу в рамках Women Empowerment Principles.

«Я вірю, що нам вдасться створити в компанії простір рівних можливостей, розвитку та піклування про майбутнє та стати провідником таких удосконалень в суспільстві. Ми відкриті до співпраці з однодумцями, адже недарма партнерство —  одна з цінностей нашої компанії та обраних нами цілей сталого розвитку», - зазначила Яна Гончаренко.

Цілі сталого розвитку, обрані для розвитку в StarLightMedia: гідна робота й економічне зростання; якісна освіта, відповідальне споживання і виробництво; здоров’я і добробут; партнерство в інтересах сталого розвитку; гендерна рівність; мир, правосуддя та ефективні інституції; індустріалізація, інновації та інфраструктура.

Також увагу буде приділено питанням інклюзивності, координувати які буде Уляна Пчолкіна - громадська активістка в соціальній сфері та напрямі захисту прав людей з інвалідністю.

Раніше повідомлялось, що медіагрупа StarLightMedia створює продюсерський центр, який займатиметься пошуком, розробкою та виробництвом мультиплатформних серіалів – StarLight Originals.

На фото: Яна Гончаренко, фото пресслужби StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2335
Читайте також
22.11.2019 15:56
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
2 006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду