«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами

«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами

21 Січня 2020
2047
21 Січня 2020
12:21

«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами

2047
«1+1 медіа» запустила 1+1 Digital Influencer Marketing Agency для роботи з блогерами.
«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами
«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами

Про це повідомляє пресслужба групи.

Завдяки цьому юніту клієнти 1+1 Digital Sales отримують можливість реалізовувати спецпроєкти та вирішувати власні маркетингові завдання на цифрових майданчиках «1+1 медіа» із залученням блогерів та їх ресурсів.

Комплексні послуги включатимуть усі етапи реалізації кожного проєкту: від розробки креативної концепції до прогнозування та оцінки результатів. Також клієнти матимуть змогу обрати одну з опцій: реалізацію проєкту «під ключ», отримання індивідуальної стратегії бренду по роботі з інфлюенсерами або ж замовлення креативної концепції.

Данило Щестюк, керівник напрямку виробництва веб-контенту 1+1 Digital, наголошує на тому, що наразі створення кросплатформ не можливе без залучення блогерів: «Сьогодні, окрім якості, споживач так само цінує і зручність користування. Тобто чим би не був ваш продукт, чи ваша послуга ‒ важливо, щоб ви, як бренд, були та пропонували їх там, де знаходиться ваша аудиторія. А правильно взаємодіяти з нею можливо лише якщо реалізація маркетингових кампаній буде здійснюватись кросплатформно. Останнє сьогодні неможливо без співпраці з блогерами, адже саме вони просто пояснюють складні речі, створюють асоціації і задають тренди, впливають на прийняття рішення підписниками».

У рамках реалізації кампаній для замовників команда 1+1 Digital Influencer Marketing Agency залучатиме такі інструменти, як спонсорство, продакт плейсмент, кросплатформні проекти, брендамбасадорство, шоу під бренд, розміщення відео блогера на сайті, ексклюзивні формати бекстейджів шоу і серіалів каналів «1+1», «2+2», ТЕТ, нативна реклама. Над створенням контенту працюватиме інхаус відеопродакшн.

«Для брендів в Україні робота з інфлюенсерами вже давно перестала бути чимось малозрозумілим і лякаючим. Ринок інфлюенсер-маркетингу росте, а з ним і потреби клієнтів. Сьогодні від співпраці з блогерами клієнти хочуть отримати не лише місце в їхньому контенті, а й креативний підхід до інтеграції та, в більшості випадків, комплексну механіку взаємодії з аудиторією», - наголошує Василь Сенчук, менеджер новоствореної агенції.

Нагадаємо, у червні 2019 року стало відомо, що холдинг 1+1 media запустив платну підписку на свій сервіс телебачення онлайн. Бібліотека платформи містить понад 25 тис. годин контенту та дозволяє дивитися прямі ефіри 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН ТБ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2047
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду