detector.media
21.01.2020 12:21
«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами
«1+1 медіа» запустила агенцію для роботи з блогерами
«1+1 медіа» запустила 1+1 Digital Influencer Marketing Agency для роботи з блогерами.

Про це повідомляє пресслужба групи.

Завдяки цьому юніту клієнти 1+1 Digital Sales отримують можливість реалізовувати спецпроєкти та вирішувати власні маркетингові завдання на цифрових майданчиках «1+1 медіа» із залученням блогерів та їх ресурсів.

Комплексні послуги включатимуть усі етапи реалізації кожного проєкту: від розробки креативної концепції до прогнозування та оцінки результатів. Також клієнти матимуть змогу обрати одну з опцій: реалізацію проєкту «під ключ», отримання індивідуальної стратегії бренду по роботі з інфлюенсерами або ж замовлення креативної концепції.

Данило Щестюк, керівник напрямку виробництва веб-контенту 1+1 Digital, наголошує на тому, що наразі створення кросплатформ не можливе без залучення блогерів: «Сьогодні, окрім якості, споживач так само цінує і зручність користування. Тобто чим би не був ваш продукт, чи ваша послуга ‒ важливо, щоб ви, як бренд, були та пропонували їх там, де знаходиться ваша аудиторія. А правильно взаємодіяти з нею можливо лише якщо реалізація маркетингових кампаній буде здійснюватись кросплатформно. Останнє сьогодні неможливо без співпраці з блогерами, адже саме вони просто пояснюють складні речі, створюють асоціації і задають тренди, впливають на прийняття рішення підписниками».

У рамках реалізації кампаній для замовників команда 1+1 Digital Influencer Marketing Agency залучатиме такі інструменти, як спонсорство, продакт плейсмент, кросплатформні проекти, брендамбасадорство, шоу під бренд, розміщення відео блогера на сайті, ексклюзивні формати бекстейджів шоу і серіалів каналів «1+1», «2+2», ТЕТ, нативна реклама. Над створенням контенту працюватиме інхаус відеопродакшн.

«Для брендів в Україні робота з інфлюенсерами вже давно перестала бути чимось малозрозумілим і лякаючим. Ринок інфлюенсер-маркетингу росте, а з ним і потреби клієнтів. Сьогодні від співпраці з блогерами клієнти хочуть отримати не лише місце в їхньому контенті, а й креативний підхід до інтеграції та, в більшості випадків, комплексну механіку взаємодії з аудиторією», - наголошує Василь Сенчук, менеджер новоствореної агенції.

Нагадаємо, у червні 2019 року стало відомо, що холдинг 1+1 media запустив платну підписку на свій сервіс телебачення онлайн. Бібліотека платформи містить понад 25 тис. годин контенту та дозволяє дивитися прямі ефіри 6 телеканалів медіахолдингу: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПлюсПлюс», «Бігуді», УНІАН ТБ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY