Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ

Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ

10 Січня 2020
2202
10 Січня 2020
17:05

Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ

2202
Водночас Андрій Орнатський став директором з маркетингу дивізіону PayTV&Digital.
Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ
Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ

Новою директоркою з маркетингу телеканалу СТБ стала Тетяна Свєтлова, яка раніше керувала маркетинговою функцію на каналах ТЕТ і ТРК «Україна». Вона замінила на посаді Андрія Орнатського. Про це 10 січня повідомила пресслужба StarLightMedia.  

«Я рада приєднатися до однієї з найуспішніших медіакоманд України. Телеканал СТБ проходить зараз важливий процес трансформації та перепозиціонування, і для мене це цікавий особистий і професійний виклик. Впевнена, що разом з командою ми зможемо вивести бренд СТБ на якісно новий рівень і укріпимо лідерські позиції в серцях наших глядачів», – сказала Тетяна Свєтлова.

Андрій Орнатський у листопаді 2019 року очолив маркетинг іншого дивізіону групи StarLightMedia – PayTV&Digital. 

«Моє першочергове завдання – це ефективна стратегія подальшого розвитку єдиного дивізіону PayTV&Digital, яка ще більше укріпить позиції холдингу на ринку цифрового бізнесу. Також я продовжу тісну співпрацю з дивізіоном "Мовлення" в якості консультанта з питань розробки маркетингових стратегій та аналітики телеканалів групи StarLightMedia», – сказав він.

Нагадаємо, з 3 квітня 2017 року директором з маркетингу телеканалу «Україна» було призначено Тетяну Свєтлову. Вона припина співпрацю з каналом у 2018 році. З 10 квітня на її місце призначили Олену Шворяк.

Фото: пресслужба StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2202
Читайте також
22.11.2019 15:56
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
2 038
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду