detector.media
10.01.2020 17:05
Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ
Тетяна Свєтлова очолила маркетинг каналу СТБ
Водночас Андрій Орнатський став директором з маркетингу дивізіону PayTV&Digital.

Новою директоркою з маркетингу телеканалу СТБ стала Тетяна Свєтлова, яка раніше керувала маркетинговою функцію на каналах ТЕТ і ТРК «Україна». Вона замінила на посаді Андрія Орнатського. Про це 10 січня повідомила пресслужба StarLightMedia.  

«Я рада приєднатися до однієї з найуспішніших медіакоманд України. Телеканал СТБ проходить зараз важливий процес трансформації та перепозиціонування, і для мене це цікавий особистий і професійний виклик. Впевнена, що разом з командою ми зможемо вивести бренд СТБ на якісно новий рівень і укріпимо лідерські позиції в серцях наших глядачів», – сказала Тетяна Свєтлова.

Андрій Орнатський у листопаді 2019 року очолив маркетинг іншого дивізіону групи StarLightMedia – PayTV&Digital. 

«Моє першочергове завдання – це ефективна стратегія подальшого розвитку єдиного дивізіону PayTV&Digital, яка ще більше укріпить позиції холдингу на ринку цифрового бізнесу. Також я продовжу тісну співпрацю з дивізіоном "Мовлення" в якості консультанта з питань розробки маркетингових стратегій та аналітики телеканалів групи StarLightMedia», – сказав він.

Нагадаємо, з 3 квітня 2017 року директором з маркетингу телеканалу «Україна» було призначено Тетяну Свєтлову. Вона припина співпрацю з каналом у 2018 році. З 10 квітня на її місце призначили Олену Шворяк.

Фото: пресслужба StarLightMedia

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY