Ольга Задорожна очолила Новий канал

Ольга Задорожна очолила Новий канал

13 Січня 2020
5378
13 Січня 2020
16:21

Ольга Задорожна очолила Новий канал

5378
Ольга Задорожна з 13 січня 2020 року стала генеральною директоркою Нового каналу. Вона змінила на посаді Олексія Гладушевського, який очолив Starlight Originals.
Ольга Задорожна очолила Новий канал
Ольга Задорожна очолила Новий канал

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ольга Задорожна повідомила, що планує запустити декілька нових проєктів: «Я знайома зі змінами у групі StarLightMedia в рамках трансформації і мені цікаво стати частиною команди, що реалізує ці новації. Вже деякий час я віддалено, але залучена в роботу каналу, тому перші кроки до змін уже зроблені. У наших планах – запустити щонайменше кілька нових і дуже цікавих проєктів. Про більш конкретні цілі поговоримо через кілька місяців».

Пані Задорожна раніше працювала на Новому каналі. За 15 років роботи вона «пройшла шлях від редакторки програмної служби до програмної директорки». За час її роботи на каналі були реалізований проєкти – «Фабрика зірок» та «Ревізор», а ще тоді на каналі почало розвиватись кіно- та серіальне виробництво.

Нагадаємо, 10 січня Новий канал повідомив, що медіагрупа StarLightMedia створює продюсерський центр, який займатиметься пошуком, розробкою та виробництвом мультиплатформних серіалів – StarLight Originals. Посаду креативного продюсера (сreative рroducer оriginal сontent) нового напрямку займе Олексій Гладушевський, який «до останнього часу» був генеральним директором Нового каналу.

Раніше, 21 грудня 2019 року, стало відомо, що медіагрупа StarLightMedia і продакшн «Дизель студіо» створили продюсерський центр «Супер Дизель»

Фото: Новий канал 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5378
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду