Кандидатів на посаду голови Держкіно залишилося сім

Кандидатів на посаду голови Держкіно залишилося сім

10 Січня 2020
3599
10 Січня 2020
15:36

Кандидатів на посаду голови Держкіно залишилося сім

3599
У другий етап конкурсного відбору на посаду голови Державного агентства з питань кіно пройшли сім кандидатів з десяти.
Кандидатів на посаду голови Держкіно залишилося сім
Кандидатів на посаду голови Держкіно залишилося сім

Перелік кандидатів, допущених до другого етапу конкурсу опублікувало Національне агентство України з питань державної служби.

Після першого етапу (тестів) до наступного етапу конкурсу (співбесіди з комісією з питань вищої державної служби) пройшли:

  1. Слєпак Сергій Вілєнович
  2. Король Олександр Олександрович
  3. Куценко Станіслав Ігорович
  4. Корнієнко Олег Олександрович
  5. Кудерчук Марина Миколаївна
  6. Зленко Сергій Олександрович
  7. Бесхмельниціна Ольга Миколаївна

Троє кандидатів не пройшли до наступного етапу:

  1. Мартинюк Володимир Михайлович
  2. Плісковський Роман Володимирович
  3. Голосов Артем Андрійович

За результатами співбесіди конкурсна комісія має рекомендувати до п’яти осіб на співбесіду з Кабінетом Міністрів України.

Нагадаємо, 4 жовтня Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Держкіно. На посаду претендували 13 кандидатів, але після першого етапу їх залишилося вісім. На останньому етапу конкурсу залишилася одна кандидатка – генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич. Але 21 листопада вона не набрала достатньої кількості балів за результатами співбесіди у четвертому турі конкурсу й не пройшла далі.

27 листопада уряд оголосив новий конкурс на вакантну посаду голови Держкіно. Наприкінці грудня Юлія Сінькевич повідомила, що не братиме участі в повторному конкурсі. Наприкінці грудня НАДС оприлюднило список допущених до конкурсу кандидатів – їх було дев’ять. Але на початку січня НАДС оприлюднило новий список допущених кандидатів – їх виявилося десять.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3599
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду