Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»

Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»

23 Грудня 2019
3123
23 Грудня 2019
19:43

Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»

3123
Новий телеканал «Донбас онлайн» (ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”») отримав ліцензії на супутникове мовлення і тимчасові дозволи на цифрове ефірне ТБ.
Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»
Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»

Зокрема, 5 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву про видачу каналу супутникової ліцензії, а 20 грудня вирішила видати дозволи на тимчасове мовлення у стандарті DVB-T2 у Волновасі, Гірнику, Краматорську, Маріуполі Донецької області, Бахмутівці, Комишувасі, Підгорівці, Широкому Луганської області.

Власниця і директорка ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”» – Ольга Шаповалова, дружина менеджера філії НСТУ «UA: Донбас» Андрія Шаповалова.

Відповідно до супутникової ліцензії, формат каналу – інформаційно-розважальний з фільмопоказом. Власного контенту в будні планується 4 год 48 хв на добу, у вихідні – 2 год 30 хв. В ефірі передбачено інформаційно-аналітичні і публіцистичні передачі (6 годин на добу в будні; 2 год 50 хв у вихідні), розважальні (4 год; 2 год), фільмопоказ (3 год 20 хв; 7 год), науково-просвітницькі передачі (1 год; 1 год), дитячі (50 хв; 1 год 20 хв), культурно-мистецькі (26 хв; 1 год 30 хв).

Крім телеканалу, Ольга Шаповалова запускає ще й однойменну радіостанцію. 12 грудня Нацрада визнала ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”» переможцем конкурсу на частоту 104,4 МГц у Щасті Луганської області.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3123
Читайте також
11.01.2020 17:06
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
2 192
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду