В Україні з’явиться «мотиваційний телеканал»

В Україні з’явиться «мотиваційний телеканал»

11 Січня 2020
2191
11 Січня 2020
17:06

В Україні з’явиться «мотиваційний телеканал»

2191
9 січня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проліцензувала телеканал «Є!» (ТОВ «Телеканал “Є!”»), який позиціонує себе як «перший мотиваційний телеканал».
В Україні з’явиться «мотиваційний телеканал»
В Україні з’явиться «мотиваційний телеканал»

Канал представляла телепродюсерка Світлана Коляда, вона ж є однією зі співвласниць нового мовника.

«Для себе ми сформулювали, що ми перший мотиваційний телеканал. Ми розповідаємо про звичайних українців, які щодня роблять свою справу, створюють додаткову вартість країні і дають іншим приклад і впевненість, що треба жити в цій країні», – розповіла пані Коляда.

Контент каналу складатимуть телевізійні нариси про звичайних українців – документальні фільми тривалістю 26 або 13 хвилин без закадрового тексту.

На запитання, звідки гроші на створення каналу, пані Коляда відповіла: «Ми звернулися з ідеєю до прекрасної людини – сільгоспвиробника. Він сказав, що все, що стосується України, соціальних речей, готовий підтримати. Це Руслан Голуб, гендиректор групи компаній “Так».

За даними єдиного державного реєстру, Руслан Голуб є кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Телеканал “Є!”»: він володіє 51% каналу через ТОВ «Так – агро». Інші співвласники каналу – Людмила Голуб (34%), Вікторія Василенко (5%), Світлана Коляда (5%), Іван Пінчук (5%).

Світлана Коляда також розповіла про команду майбутнього каналу: головний редактор – Іван Пінчук, головний режисер – Сабіна Ісаєва, журналісти Андрій Глухенький, Аліна Павлюк, Наталка Шуліка, режисер Станіслав Цехмістренко буде знімати документальні фільми.

Канал отримав від Нацради супутникову ліцензію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2191
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач (Рівне)
1560 дн. тому
Робимо ставки, панове, чи запуститься узагалі, а якщо запуститься, то скільки проіснує півроку чи 2 місяці... Чому кожне з хоч якоюсь непоганою ідеєю та певним досвідом на ТБ (Коляда) прагне склепати при першій-ліпшій нагоді саме телеКАНАЛ? З таким контентом почніть спочатку з телеСТУДІЇ, запропонуйте контент каналам, а ща рік, якщо вийде і окупиться, і ліцензію на мовлення подасте. Збанкрутують того аграрія з такими дурними фінансово задумами, пошкодує, що ввязався в історію...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду