detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
23.12.2019 19:43
Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»
Дружина Андрія Шаповалова запускає телеканал «Донбас онлайн»
Новий телеканал «Донбас онлайн» (ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”») отримав ліцензії на супутникове мовлення і тимчасові дозволи на цифрове ефірне ТБ.

Зокрема, 5 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву про видачу каналу супутникової ліцензії, а 20 грудня вирішила видати дозволи на тимчасове мовлення у стандарті DVB-T2 у Волновасі, Гірнику, Краматорську, Маріуполі Донецької області, Бахмутівці, Комишувасі, Підгорівці, Широкому Луганської області.

Власниця і директорка ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”» – Ольга Шаповалова, дружина менеджера філії НСТУ «UA: Донбас» Андрія Шаповалова.

Відповідно до супутникової ліцензії, формат каналу – інформаційно-розважальний з фільмопоказом. Власного контенту в будні планується 4 год 48 хв на добу, у вихідні – 2 год 30 хв. В ефірі передбачено інформаційно-аналітичні і публіцистичні передачі (6 годин на добу в будні; 2 год 50 хв у вихідні), розважальні (4 год; 2 год), фільмопоказ (3 год 20 хв; 7 год), науково-просвітницькі передачі (1 год; 1 год), дитячі (50 хв; 1 год 20 хв), культурно-мистецькі (26 хв; 1 год 30 хв).

Крім телеканалу, Ольга Шаповалова запускає ще й однойменну радіостанцію. 12 грудня Нацрада визнала ТОВ «ТРК “Донбас онлайн”» переможцем конкурсу на частоту 104,4 МГц у Щасті Луганської області.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY