StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media

StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media

11 Листопада 2019
986
11 Листопада 2019
14:26

StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media

986
Сейлз-хауз StarLight Digital отримав ексклюзивні права на розміщення медійної реклами на діджитал-майданчиках Edipressе Media з 1 січня 2020.
StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media
StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media

Про це повідомляє пресслужба групи.

На думку виконавчого директора Edipresse Media Тетяни Стамбовскої, нове партнерство посилить дві сторони, так як обидві компанії є одними з найбільших селлерів серед жіночої аудиторії. Тетяна розцінює співпрацю зі StarLightMedia як якісне технічне рішення і посилення ефективності кампанії.

«Аудиторія сайтів SLM на 67% складається з жінок. На окремих ресурсах, таких як stb.ua і novy.tv, частка жіночої аудиторії сягає 76%, а на teleportal.ua – 80%. Діджитал-майданчики нашого нового партнера Edipresse Media представлені сайтами, які займають лідируючі позиції в своїх сегментах. Це інформаційно-розважальні жіночі портали edinstvennaya.ua, viva.ua, beauty.ua, ресурси для сучасних батьків tvoymalysh.com.ua і 4mama.ua. В цілому сайти орієнтовані на жіночу аудиторію, вона становить 75% загальної аудиторії сайтів (за інформацією Edipresse). Разом ми плануємо охоплювати 3,5-5 млн. українських жінок щомісяця» - каже Анна Даценко, комерційний директор сейлз-хаусу StarLight Digital.

Нагадаємо, що сейлз-хауз StarLight Digital продає рекламу на сайтах групи StarLightMedia (teleportal.ua, stb.ua, novy.tv, ictv.ua, m1.tv, qtv.ua, fakty.ictv.ua, кулінарний портал smachno.ua), партнерських сайтах: Inter Group, Медіа Група Україна, UaMobile, Selectivv. Сейлз-хауз працює з великою відеомережею Videonow, а також розміщує відеорекламу в відеомережі Pladform і Rutube, партнерських сайтах.

Edipresse Media – медіа-компанія, що розвиває свій бізнес в напрямку принт і нон-принт медіа. Серед останніх – viva.ua, edinstvennaya.ua, beauty.ua, tvoymalysh.com.ua, 4mama.ua, superdom.ua, destinations .ua. Принтовані продукти, як і діджитальні, є лідерами за охопленням в своїх сегментах – видання Viva !, «Единственная», «Твій малюк», Destinations.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду