detector.media
11.11.2019 14:26
StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media
StarLightMedia продаватиме медійну рекламу Edipresse Media
Сейлз-хауз StarLight Digital отримав ексклюзивні права на розміщення медійної реклами на діджитал-майданчиках Edipressе Media з 1 січня 2020.

Про це повідомляє пресслужба групи.

На думку виконавчого директора Edipresse Media Тетяни Стамбовскої, нове партнерство посилить дві сторони, так як обидві компанії є одними з найбільших селлерів серед жіночої аудиторії. Тетяна розцінює співпрацю зі StarLightMedia як якісне технічне рішення і посилення ефективності кампанії.

«Аудиторія сайтів SLM на 67% складається з жінок. На окремих ресурсах, таких як stb.ua і novy.tv, частка жіночої аудиторії сягає 76%, а на teleportal.ua – 80%. Діджитал-майданчики нашого нового партнера Edipresse Media представлені сайтами, які займають лідируючі позиції в своїх сегментах. Це інформаційно-розважальні жіночі портали edinstvennaya.ua, viva.ua, beauty.ua, ресурси для сучасних батьків tvoymalysh.com.ua і 4mama.ua. В цілому сайти орієнтовані на жіночу аудиторію, вона становить 75% загальної аудиторії сайтів (за інформацією Edipresse). Разом ми плануємо охоплювати 3,5-5 млн. українських жінок щомісяця» - каже Анна Даценко, комерційний директор сейлз-хаусу StarLight Digital.

Нагадаємо, що сейлз-хауз StarLight Digital продає рекламу на сайтах групи StarLightMedia (teleportal.ua, stb.ua, novy.tv, ictv.ua, m1.tv, qtv.ua, fakty.ictv.ua, кулінарний портал smachno.ua), партнерських сайтах: Inter Group, Медіа Група Україна, UaMobile, Selectivv. Сейлз-хауз працює з великою відеомережею Videonow, а також розміщує відеорекламу в відеомережі Pladform і Rutube, партнерських сайтах.

Edipresse Media – медіа-компанія, що розвиває свій бізнес в напрямку принт і нон-принт медіа. Серед останніх – viva.ua, edinstvennaya.ua, beauty.ua, tvoymalysh.com.ua, 4mama.ua, superdom.ua, destinations .ua. Принтовані продукти, як і діджитальні, є лідерами за охопленням в своїх сегментах – видання Viva !, «Единственная», «Твій малюк», Destinations.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY