В Україні запустили нове медіа про комунікації

В Україні запустили нове медіа про комунікації

8 Листопада 2019
4146
8 Листопада 2019
13:10

В Україні запустили нове медіа про комунікації

4146
В Україні запустили нове медіа Bazilik Media, яке писатиме про комунікації. Головною редакторкою видання стала Ірина Виговська.
В Україні запустили нове медіа про комунікації
В Україні запустили нове медіа про комунікації

Про це повідомляється на сторінці видання в Facebook.

«Ми розповідаємо про комунікації в різних сферах: комунікації в медіа, соціальні комунікації, комунікації в мистецтві, в гастрономії, технологіях, спорті, державні комунікації, візуальні комунікації», – йдеться в повідмоленні.

За словами головної редакторки, перший місяць видання розкриватиме тему комунікацій у медіа.: «Розкажемо, як побудовані редакції, з чого вони заробляють, чим займається кожен з людей в команді, як фрілансери співпрацюють зі ЗМІ та навіщо брендам бренд-медіа».

За даними онлайн-видання Na chasi, видавець Bazilik.Media — практична школа комунікацій Bazilik.

Ірина Виговська – SMM та PR–спеціалістка та авторка для кількох видань. Серед проєктів, над якими вона працювала, Кураж Базар, Nimses, мережа ресторанів La Famiglia, а її публікації можна знайти на The Village Україна, Cosmopolitan, порталі tochka.net та інших виданнях.

Нагадаємо, в Україні запустили новий суспільний онлайн-журнал The Report. Головним редактором видання став Андрій Лінський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4146
Читайте також
08.10.2019 10:10
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
2 695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду