detector.media
08.11.2019 13:10
В Україні запустили нове медіа про комунікації
В Україні запустили нове медіа про комунікації
В Україні запустили нове медіа Bazilik Media, яке писатиме про комунікації. Головною редакторкою видання стала Ірина Виговська.

Про це повідомляється на сторінці видання в Facebook.

«Ми розповідаємо про комунікації в різних сферах: комунікації в медіа, соціальні комунікації, комунікації в мистецтві, в гастрономії, технологіях, спорті, державні комунікації, візуальні комунікації», – йдеться в повідмоленні.

За словами головної редакторки, перший місяць видання розкриватиме тему комунікацій у медіа.: «Розкажемо, як побудовані редакції, з чого вони заробляють, чим займається кожен з людей в команді, як фрілансери співпрацюють зі ЗМІ та навіщо брендам бренд-медіа».

За даними онлайн-видання Na chasi, видавець Bazilik.Media — практична школа комунікацій Bazilik.

Ірина Виговська – SMM та PR–спеціалістка та авторка для кількох видань. Серед проєктів, над якими вона працювала, Кураж Базар, Nimses, мережа ресторанів La Famiglia, а її публікації можна знайти на The Village Україна, Cosmopolitan, порталі tochka.net та інших виданнях.

Нагадаємо, в Україні запустили новий суспільний онлайн-журнал The Report. Головним редактором видання став Андрій Лінський.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY