Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV

Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV

7 Листопада 2019
2221
7 Листопада 2019
20:56

Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV

2221
Санкцію оголощено через невиконання мовником Правил ведення мовлення у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті.
Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV
Нацрада оголосила попередження каналу BoutiqueTV

Про це повідомляє пресслужба Національної ради за питань телебачення і радіомовлення. 

Так, на засіданні 7 листопада Нацрада розглянула результати позапланової перевірки діяльності ТОВ «Ідана Юкрейн», м. Київ (логотип BoutiqueTV) та на їх підставі застосувала до мовника санкцію «оголошення попередження».

Перевіркою зафіксовано, що 29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в ефірі мовника не було інформації про день пам’яті у проміжок часу з 00:00 до 12:26.

Також 1 вересня, у День пам’яті 80-х роковин початку Другої світової війни, відповідної інформації не було зафіксовано в ефірі телеканалу у проміжок часу з 00:00 до 04:14, а також під час телетрансляції з 00:00 до 04:24 ліцензіат не розмістив на екрані відповідного стилізованого зображення або палаючої свічки.

Супутниковий телеканал BoutiqueTV до цього вже мав попередження від 19 вересня цього року за аналогічні порушення у дні пам’яті та жалоби 8, 18 і 19 травня.

Регулятор вказав ліцензіату на неприпустимість порушень законодавства надалі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2221
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду