Радіо «Голос Столиці» тимчасово призупинило мовлення

Радіо «Голос Столиці» тимчасово призупинило мовлення

1 Листопада 2019
5770
1 Листопада 2019
12:31

Радіо «Голос Столиці» тимчасово призупинило мовлення

5770
Проєкт відновлять у разі «поліпшення матеріального становища радіогрупи УМХ».
Радіо «Голос Столиці» тимчасово призупинило мовлення
Радіо «Голос Столиці» тимчасово призупинило мовлення

Радіогрупа «Українського медіахолдингу» (Радіогрупа УМХ) прийняла рішення про тимчасове призупинення проєкту «Голос Столиці» з 1 листопада 2019 року. Про це повідомляється на сторінці радіостанції в Facebook.

«Мовлення програм радіостанції "Голос Столиці" буде здійснюватися у повторі на тій же самій частоті, як і інші елементи ефіру, у повній відповідності з ліцензійними умовами та вимогами норм Закону», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва 9 вересня ухвалив рішення, яким передав в управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних і інших злочинів (АРМА) медіаактиви бізнесмена-втікача часів експрезидента Віктора Януковича, власника «Українського медіа холдингу» Сергія Курченка. Зокрема, в управління АРМА передали майно, майнові та корпоративні права групи «Український медіа холдинг» (UMH).

Як повідомляв «Детектор медіа», на початку грудня 2017 року генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що прокуратура проводить дії, пов'язані зі спецконфіскацією медіахолдингу UMH, що належить Сергієві Курченку.

У січні 2018 року стало відомо, що Печерський районний суд Києва відмовився передати майно медіахолдингу UMH, який належить олігархові-втікачеві Сергію Курченку, Національному агентству з виявлення, розшуку та управління корупційними активами.

У травні 2018 року слідчі ГПУ отримали доступ до рахунків, за якими обліковувались операції за кредитним договором на суму 160 мільйонів доларів від 2013 року, укладеним між ТОВ «Ветек Медіа Інвест» та «Укрексімбанком», а також до рахунків офшорних кіпрських компаній.

У лютому 2019 року Генеральна прокуратура України викликала Сергія Курченка для проведення слідчих та процесуальних дій у статусі підозрюваного.

Фото: Голос Столиці / Facebook

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5770
Читайте також
28.12.2019 10:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 010
07.08.2019 14:20
«Детектор медіа»
2 455
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду