У Вищій Школі Media&Production змінився керівник

У Вищій Школі Media&Production змінився керівник

29 Жовтня 2019
994
29 Жовтня 2019
17:04

У Вищій Школі Media&Production змінився керівник

994
Юрій Білокур з 28 жовтня 2019 року став керівником освітнього проєкту «1+1 медіа» – Вища школа Media&Production.
У Вищій Школі Media&Production змінився керівник
У Вищій Школі Media&Production змінився керівник

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Він замінив на посаді Лору Гасай, яка очолювала Вищу школу з березня 2019 року. Вона припиняє роботу в компанії.

Юрій Білокур продовжить займатися координацією та організацією роботи освітнього проєкту «1+1 медіа»: «Зокрема, розпочне з розробки планів школи на 2020 рік: продовжить масштабувати B2B-напрямок у наданні консалтингових послуг, розвиватиме курси та освітні заходи, підтримуватиме запуск нових напрямів Дитячої медіашколи та продовжить курс до відкритого доступу до онлайн-освіти».

Юрій Білокур займав посаду керівника Вищої Школи з грудня 2017 року й до березня 2019 року, після чого працював на посаді креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1», де відповідав за створення рубрик та спецпроєктів. За пів року роботи поза «1+1 медіа» він надавав індивідуальні стратегічні консультації зовнішнім компаніям. До роботи з Вищою школою обіймав посаду керівника відділу маркетингу в Business Radio Group, де займався розробкою та впровадженням стратегії позиціонування окремих брендів.

Нагадаємо, Вища Школа Media&Production – це освітній проєкт групи «1+1 медіа». За п’ять років діяльності випускниками Вищої Школи стали понад 1040 студентів, серед яких – понад 400 спеціалістів приєдналися до команди «1+1 медіа» або працюють в інших медіакомпаніях.

20 вересня 2019 року освітній проєкт «1+1 медіа» – Вища школа Media & Production – за останній рік запустив регіональні медіашколи в Чернівцях, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові.

Фото: 1+1 медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
994
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду