detector.media
29.10.2019 17:04
У Вищій Школі Media&Production змінився керівник
У Вищій Школі Media&Production змінився керівник
Юрій Білокур з 28 жовтня 2019 року став керівником освітнього проєкту «1+1 медіа» – Вища школа Media&Production.

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Він замінив на посаді Лору Гасай, яка очолювала Вищу школу з березня 2019 року. Вона припиняє роботу в компанії.

Юрій Білокур продовжить займатися координацією та організацією роботи освітнього проєкту «1+1 медіа»: «Зокрема, розпочне з розробки планів школи на 2020 рік: продовжить масштабувати B2B-напрямок у наданні консалтингових послуг, розвиватиме курси та освітні заходи, підтримуватиме запуск нових напрямів Дитячої медіашколи та продовжить курс до відкритого доступу до онлайн-освіти».

Юрій Білокур займав посаду керівника Вищої Школи з грудня 2017 року й до березня 2019 року, після чого працював на посаді креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1», де відповідав за створення рубрик та спецпроєктів. За пів року роботи поза «1+1 медіа» він надавав індивідуальні стратегічні консультації зовнішнім компаніям. До роботи з Вищою школою обіймав посаду керівника відділу маркетингу в Business Radio Group, де займався розробкою та впровадженням стратегії позиціонування окремих брендів.

Нагадаємо, Вища Школа Media&Production – це освітній проєкт групи «1+1 медіа». За п’ять років діяльності випускниками Вищої Школи стали понад 1040 студентів, серед яких – понад 400 спеціалістів приєдналися до команди «1+1 медіа» або працюють в інших медіакомпаніях.

20 вересня 2019 року освітній проєкт «1+1 медіа» – Вища школа Media & Production – за останній рік запустив регіональні медіашколи в Чернівцях, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові.

Фото: 1+1 медіа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY