У MediaLab нова головна редакторка

У MediaLab нова головна редакторка

1 Листопада 2019
1858
1 Листопада 2019
12:25

У MediaLab нова головна редакторка

1858
Анастасія Холявка з 1 листопада стала нової головною редакторкою проєкту Львівського медіафоруму MediaLab.
У MediaLab нова головна редакторка
У MediaLab нова головна редакторка

По це повідомляється на сайті проєкту.

Вона замінила на посаді співредакторів Отара Довженка і Людмилу Смоляр.

Анастасія Холявка працювала ілюстраторкою, викладала дизайн, досліджувала інтер’єри психіатричних лікарень, займалась комунікаціями театру, допомагала організовувати зустрічі філософів, стала співзасновницею онлайн-видання. Зокрема, вона робила ілюстрації для настільної гри Detective Club, публікувала свої тексти в «Збручі», «Коридорі» й «Контурі».

Отар Довженко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що пішов з проєкту після майже двох років роботи: «Від сьогодні я вже не працюю співредатором MediaLab. Я дуже любив цю роботу багато за що. За відчуття живої, справжньої аудиторії, яка з тобою говорить, допомагає, долучається і справді цінує те, що ти робиш. За можливість практикувати всі ті речі, в які я вірю — від людської мови до вчасної виплати гонорарів. За відсутність надмірностей і за те, що все на своєму місці. За те, що можна було не ставити текст у ті дні, коли не було сил».

Нагадаємо, 3 жовтня стало відомо, що проєкт Львівського медіафоруму MediaLab шукає редакторку чи редактора.

Фото: Анна Ільченко / MediaLab

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1858
Читайте також
03.10.2019 13:21
«Детектор медіа»
1 468
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду