Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай

Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай

1 Березня 2019
954
1 Березня 2019
11:50

Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай

954
Нова керівниця розпочне роботу з 4 березня 2019 року.
Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай
Школу Media & Production «1+1 медіа» очолить Лора Гасай

Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

Лора Гасай займатиметься координацією та організацією роботи освітнього проекту «1+1 медіа», зокрема, розпочне з реалізації планів школи на 2019 рік: розвиватиме B2B-напрямок, підтримуватиме забезпечення доступу усіх бажаючих до медіаосвіти, відповідатиме за запуск онлайн-платформи для викладання окремих курсів та підтримуватиме подальший розвиток Дитячої медіашколи, – йдеться в релізі.

Зазначається, що раніше Лора Гасай обіймала посаду HRD Prozorro, де відповідала за розвиток кадрових та управлінських процесів, очолила стратегічний проект щодо дослідження корпоративної культури команди. Також працювала в ЛІГА:ЗАКОН, Telecom, фінансових організаціях та займалася консультуванням українського бізнесу щодо управління персоналом. З 2014 року  як волонтер допомагає розвивати проекти Центру зайнятості вільних людей: допомога в працевлаштуванні переселенців Криму та Донбасу, інклюзивний проект кар’єрного консультування людей з інвалідністю, сьогодні залучена до жіночого соціального проекту RIZNA.    

Нагадаємо, Юрій Білокур, який очолював школу Media&Production з грудня 2017 року, повідомив на своїй сторінці у Facebook, що залишає проект

Прес-служба «1+1» повідомила, що Юрій Білокур відтепер обійматиме посаду креативного продюсера лінійного виробництва «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо,  відкрита у 2013 році школа Media&Production – проект «1+1 медіа», що пропонує отримати професійну системну освіту. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. Весною 2018 року Media & Production заявила про вихід на український B2B-ринок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду